Ökat värde genom teknisk kompetens

Vi har stor kompetens inom CNC (Computer Numerical Control)-maskiner och ett ännu större intresse för vad som är möjligt att tillverka. Det ger oss ett engagemang större än traditionella affärsmöten. Vi diskuterar gärna din verksamhet och hur CNC-maskiner effektiviserar ditt arbetsflöde, minskar skaderisken och bidrar till en totalekonomi du inte kan blunda för.

Vi är redo att svara på alla dina frågor om användning och möjligheter. Det finns en stor mängd otydlig information och krångliga tekniska detaljer gällande CNC-maskiner. Vi hjälper dig att översätta dessa till klarspråk och hur det skapar ett värde för din verksamhet.

Precis som med en bil skiljer sig känslan från maskin till maskin. Vi vill att du ska hitta den perfekta maskinen för ditt verkliga behov. Därför bjuder vi gärna in dig till vår demohall och visar upp våra maskiner. Här får du möjlighet att testköra med ditt eget material och få en personlig upplevelse.

Lasermaskiner

Våra CO2-lasersystem är det perfekta verktyget för dig som vill ha hög precision och flexibilitet i din produktion. Med vår avancerade teknologi kan du skapa detaljerade mönster och skärningar i en mängd olika material, inklusive trä, plast, gummi och papper.

Fiberlaser

Fiberlaser är en av de mest avancerade teknologierna för att skapa högkvalitativa och effektiva lasrar. Med sin höga precision och hastighet är maskiner med fiberlaser ett utmärkt val för en mängd olika applikationer, inklusive skärning, märkning och svetsning. 

Fibergravyr

En av de mest moderna och avancerade teknikerna för att gravera text och bilder på ytor av metall, plast och andra material. Med maskiner för fibergravyr kan du skapa detaljerade och högkvalitativa graverade texter, logotyper och mönster med hög kontrast och skärpa. Denna teknik ger också möjlighet att gravera på små ytor, vilket gör det möjligt att skapa gravyrer på små föremål som exempelvis smycken och klockor.

CNC

CNC-maskiner, är det ultimata verktyget för dig som vill ha hög precision och effektivitet i din tillverkning. Med vår avancerade teknologi kan du skapa komplexa detaljer med minimal ansträngning. Våra maskiner är utformade för att möta alla dina behov och krav. Oavsett om du arbetar med trä, aluminium eller plast, har vi en maskin som passar just dig

Skärbord

Våra Speedcut dataskärbord används i stor utsträckning inom textilindustrin där tyget inför produktion skärs med ett numeriskt styrt cirkulärt blad och flerskiktet skärs med en oscillerande kniv. Med hög precision, hastighet och säkerhet kan skärbordet öka produktiviteten, minska produktionskostnaderna och förbättra kvaliteten på dina produkter. .