Akryl

Akryl är en mångsidig och populär termoplast som används i en mängd olika branscher och applikationer. Det är en lätt och tålig plast som är mer transparent än glas och har en högre styrka mot stötar och sprickbildning. Dessutom är det mycket lätt att bearbeta, vilket gör det till en idealisk plast för skärning, formning och andra tillverkningsmetoder.

En av de mest imponerande fördelarna med akrylplast är dess estetiska egenskaper. Det är en mycket transparent plast som ger en hög klarhet och glans, vilket gör det till en populär plast för användning i butiksfönster, skyltar och andra dekorativa applikationer. Dessutom kommer akrylplast i en mängd olika färger och kan enkelt färgas eller tryckas på för att skapa önskad estetik.

Ytterligare fördelar med akrylplast är dess motståndskraft mot väder och korrosion. Det är en mycket tålig plast som kan hålla upp bra i extrema väderförhållanden, såsom höga och låga temperaturer och fuktighet. Detta gör det till ett idealiskt val för utomhusapplikationer som skyltar, belysning och olika former av skydd.

Vår Akryl

Du hittar ett brett sortiment av akrylplast i vår webshop. Allt från spegel eller transparent, matt, marmor eller solid finish, i flera olika färger.