Skärbord

Våra Speedcut skärbord används i stor utsträckning inom textilindustrin. Oftast inför produktion där tyget skärs med ett numeriskt styrt cirkulärt blad och flerskiktet skärs med en oscillerande kniv.

En datoriserad CNC-tygskärmaskin använder intelligent typsättning. Vilket sparar tyg upp till 3-5%, och skär genom material på ett mycket kortare tid än vad som är möjligt med manuell skärning.

Med hög precision, hastighet och säkerhet kan skärbordet öka produktiviteten, minska produktionskostnaderna och förbättra kvaliteten på dina produkter. En oumbärlig utrustning för företag som arbetar med skärning av material som textilier, plast, trä och andra liknande material. Dataskärbord är utformade för att göra skärningsprocessen snabbare, mer exakt och mer effektiv och kan arbeta med en mängd olika material och tjocklekar.

Tack vare hög precision är det möjligt att skära material med hög noggrannhet och detaljrikedom. Våra dataskärbord är enkla och säkra att använda då de är utrustade med säkerhetsfunktioner för att förhindrar olyckor och skador på operatörer och utrustning.

SpeedCut skärbord

Våra Speed-cut automatiska skärbord effektiviserar din produktion. Vi har en mängd olika skärbord anpassade för just din verksamhet.