CNC

CNC-maskiner, är det ultimata verktyget för dig som vill ha hög precision och effektivitet i din tillverkning. Med vår avancerade teknologi kan du skapa komplexa detaljer med minimal ansträngning.

Våra maskiner är utformade för att möta alla dina behov och krav. Oavsett om du arbetar med trä, aluminium eller plast, har vi en maskin som passar just dig. Med vår enkla och intuitiva programvara kan du enkelt skapa dina egna ritningar och producera högkvalitativa produkter på nolltid.

Vårt team av experter står alltid till tjänst för att hjälpa dig med allt du behöver. Vi erbjuder också omfattande utbildning och support för att säkerställa att du får ut det mesta av din CNC-maskin.

Så om du vill ha en pålitlig, effektiv och högpresterande CNC-maskin, är vi det självklara valet. Kontakta oss idag för mer information och en offert!

SpeedCut CNC

Våra CNC-maskiner kan användas för 2D- och 3D fräsningar samt gravyr i olika material som t.ex. MDF, plywood, aluminium och trä. Maskinerna lämpar sig tex för små och medelstora företag inom skylttillverkning, snickeri, inredning och skolmiljö.