Om oss

Indukta Technologies särskiljer sig på marknaden genom ett noga säkerhetstänk och stort fokus på maskinsäkerhet och utbildning för rätt användande. Och värnar om att våra kunder ska uppleva en trygg affär och professionell service. För att leva upp till det bidrar vi med djup teknisk kompetens om våra maskiner, en hög servicenivå och inspirerande rådgivning. 

Vi tar stolthet över att prioritera säkerhet och ett tryggt användande. För oss är det viktigt att våra kunder hittar rätt maskin för dagens och framtidens behov. Vi ökar din förståelse genom att översätta krångliga tekniska detaljer till klarspråk. Sedan visar och förklarar vi hur våra maskiner fungerar i vår demohall. Där har du även möjlighet att skapa din egen upplevelse innan du bestämmer dig.

Smart investering genom utbildning och ärlighet

Vi bygger våra affärer på ärlighet. För att du ska uppleva en trygg affär och bli nöjd med din investering krävs det att vi förstår ditt verkliga behov. Vi lyssnar, ställer frågor och är noga med att förklara vilka begränsningar vi ser. Det är så vi bygger starka och långsiktiga relationer med våra kunder.

Långsiktig trygghet genom rådgivning och service

Slutet på en affär är början på ett samarbete. Vi investerar stort i att förstärka vår eftermarknad för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Genom att erbjuda rådgivning och service, både direkt i vår demohall och på distans. Vi har ett stort lager med reservdelar med snabb leveranstid. Självklart säljer vi även diverse förbrukningsvaror för att du enkelt ska ha material tillgängligt. 

Vår vision

Vi erbjuder marknadens bästa förutsättningar för en maskinsäker framtid. På Indukta Technologies arbetar vi dagligen för att bidra till en maskinsäker marknad. Detta genom att noga välja och utveckla kvalitetsprodukter som uppfyller branschens krav samt utbildar våra kunder för ett säkert användande. 

Välkommen till oss

Indukta Technologies AB ligger på Viared i Borås. Här finns även vår utställningshall med maskiner och tillbehör. Kontakta oss gärna innan ditt besök så förbereder vi den utrustning som du är intresserad av.